Skip to main content

De services
van Vos elektra

Ontdek meer

Duurzame
energie

Vos elektra heeft veel ervaring met zonne-energie. En niet in het minst met de montage van zonnepanelen. Voor veel mensen roept het aanschaffen van zonnepanelen vragen op. Wat zijn de kosten? Welke panelen kan ik het beste nemen? Hoeveel panelen heb ik nodig? Hoe zit het met garantie? Heb ik recht op subsidie? Wij helpen u graag.

Elektro
techniek

Elektrotechniek is een breed begrip. Dat vereist kennis van een breed aanbod van producten. Vos Elektra combineert de vereiste kennis met het nodige vakmanschap.

Utiliteitsbouw

Bij utiliteitsbouw zorgen we ervoor dat het werkcomfort optimaal is. Denk hierbij aan energiebesparende verlichting en/of een goedwerkend netwerk. Speerpunten in onze uitvoering hiervoor zijn bedieningsgemak, duurzaamheid & continuïteit.

Industriële
automatisering

Industriele automatisering is het automatiseren van  productieprocessen. Vos Elektra speelt in op de ontwikkelingen van de toenemende markt, door de nieuwste technieken toe te passen. 

Datanetwerken

De basis van een goed netwerk is het toepassen van kwalitatief goede materialen. Dat onderkennen wij. Wat daarnaast zeker niet onbelangrijk is, is de aanleg van het netwerk. Wanneer wel met kwalitatief goede producten wordt gewerkt, maar ze niet op de juiste manier worden geïnstalleerd is meerwaarde van de kwaliteit weg. Een goed netwerk bestaat daarom voor de helft uit kwalitatief goede materialen en voor de helft uit een perfecte montage.

Beveiliging

Een veilig gevoel geeft rust. Dat veilige gevoel begint al bij het bedrijf wat ingeschakeld wordt om het veilige gevoel te creëren.

Wij van Vos Elektra nemen alle tijd om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en werking van onze producten. En we lichten graag onze werkwijze toe.

Domotica

Domotica is eigenlijk gewoon het luxe woord voor huisautomatisering. Maar met domotica kijken wij toch wat verder dan alleen huisautomatisering. Domotica wordt namelijk ook in bedrijfsgebouwen toegepast. Het samenwerken van verschillende elektrische installatie (ook op verschillende locaties) heeft een positief effect op uw woon- en werkcomfort.

Gerrald, mede-eigenaar

Waarmee kunnen
wij u van dienst zijn?

Werken bij Vos Elektra?

Vacature

Elektro monteur

Je gaat als zelfstandig monteur aan de slag voor E-installaties in woningen, bedrijfspanden en appartementencomplexen. Je hebt de nodige werkervaring, en bent communicatief sterk.
Vacature

Leerling monteur

Tijdens je werk-leer trjact ga je met verschillende collega's mee op pad om het vak onder de knie te krijgen. Dit geldt voor zowel zakelijk, als particuliere projecten.