Complete installaties

Elektrotechniek is een breed begrip. Dat vereist kennis van een breed aanbod van producten. Vos Elektra combineert de vereiste kennis met het nodige vakmanschap.

Compleet verzorgd
Gemak dient de mens, Vos elektra installeert het. We hebben niet zomaar gekozen voor deze slogan. Wij nemen u graag het complete elektra werk uit handen. Zo zorgen wij voor het ontwerp en de installatie van elektrotechnische systemen, zowel voor utiliteitsbouw, woningbouw en industrie.

Korte lijnen
Goede communicatie is een belangrijk item voor u als klant. Daarom schenken wij daar extra aandacht aan. Wij werken met korte lijnen en voorkomen zo onnodige misverstanden. Dat is prettig voor zowel bedrijven als particulieren. Weten waar je aan toe bent, daar staan wij voor.

Domotica
In de wereld van de elektrische installaties neemt domotica (huisautomatisering) een steeds grotere plaats in. Voor meer informatie over domotica, klik hier!

Ik wil graag meer weten

Zullen wij u bellen?

Naam*
Vul je naam in
Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in
Verplicht veld
privacyverklaring.

Disciplines waar we goed in zijn

Optimaal profiteren van de zon

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Wij helpen je deze energiebron zo efficient mogelijk te gebruiken.

Verder naar zonne-energie

Gebruiksgemak in het kwadraat

Met onze domotica oplossingen stijgt het gebruiksgemak naar ongekende hoogten. Alles is flexibel instelbaar.

Verder naar domotica

Voel je weer veilig in je eigen huis

Een veilig gevoel begint bij vertrouwen. Vos Elektra is uw vertrouwde partner in het leveren en aanbrengen van beveiligingen.

Verder naar beveiliging